Loading...

Sanchez gewond in opleiding

advertisement

Details

Date & time Jun 19
Location
netherlands
Creator nanianfew1

Who's attending

Description

Confederations Cup is het punt te beginnen, Voetbalshirts Arsenal Sanchez leidde de Chileense nationale team, Het is het begin van een slecht nieuws, Sanchez werd gewond in een trainingssessie. Engeland media, zei: Sanchez kan Chili spel missen tegen Kameroen.


Het is wel verstaan dat, Sanchez verstuikte zijn enkel in opleiding, Na de blessure, Sanchez Arsenal voorsprong op het einde van de training. Bij het uit van het trainingsveld, Sanchez hinkte, Ijspak vastgebonden aan zijn linkerenkel, Haperende. Vanuit het oogpunt van de media-aandacht uit het beeld, Sanchez's gezicht is erg pijnlijk.


Voor Sanchez, de Hoewel nog niet te bepalen hun eigen lot van de kwestie, Maar de Confederations Cup voor hem, Het wordt ook beschouwd als een zwaargewicht wedstrijd. Echter, net voor de start van het spel gewond, Dit is geen goed nieuws voor hem.


op hetzelfde moment, Naast Sanchez, Een andere Chileense nationale ploeg spelers blessures, Dat is hun doelman Bravo. Het is gemeld dat, Voetbalshirts Manchester City doelman kan afwezig zijn vanwege een blessure in de wedstrijd tegen Kameroen, Chili en Kameroen is gebonden aan een zware strijd.

Share:

Photoevents

No photo found

The Wall

No comments
You need to sign in to comment
advertisement