Loading...

ronaldo trøje

advertisement

Details

Date & time Sep 14
Location
milan
Creator malcolm9n

Who's attending

Description

Mine coaching dage er nu afsluttet, og jeg er stolt af det, jeg har opnået,' sagde tottenham trøje børn han som citeret af FIFA.com (2/7).Costa Rica målmand, Keylor Navas sagde den fysiske tilstand af hans holdkammerater vil ikke være en undskyldning, når de forsøger den hollandske trup på 2014 World Cup-kvartfinale på Arena Fonte Nova, Salvador, mandag (6/7) fremtid. Træthed faktor truer truppen lavet af Jorge fodboldtrøjer børn Luis Pinto efter at have afsonet 90 minutters normal tid og ekstra tid to gange, når vender Grækenland i runde 16.

Navas endelig blevet helten i hans team efter fjernelse Grækenland om sanktioner efter tegning 1 på et tidspunkt, hvor normal efter Bryan Ruiz mål Sokratis Papastathopoulos tilbagebetalt forud for spillet brød op. Trods gennemgår hård spil for 390 minutter, Navas sikre udmattelse ikke vil ramme hans hold mod De kaldenavn landshold spillede en imponerende hidtil.

Vi vil være fint. I denne konkurrence er det normalt, at en spiller, der ronaldo trøje har lidt træt, men der er en periode med hvile, massage og mange andre til at inddrive for at opnå 100 procent. Jeg tror, ​​det vil være en af ​​kampene i den smukkeste tid af vores liv, når sejr. trods overfor en verdensklasse hold, har vimanchester united trøje børn vist, hvordan vi skal spille. vi ved alt kan ske, 'siger Navas som rapporteret af Soccerway onsdag (2/7).

Might Xherdan Shaqiri et al, når offset match mod La Albiceleste besejrede landshold kaldenavn Argentinarupanya gunstigere held faktor Lionel Messi et al. Angel Di Maria har knust håb om Schweiz at gå videre til kvartfinalerne ved hans mål i 118 minutter af ekstra tid. Udover spil-relaterede blev sorg tilsyneladende også forårsaget af den triste nyhed om, at en nær slægtning lige var død. Hitzfeld nægtede imidlertid at lade sorg ætset på hans ansigt bliver opløselig ved at omdirigere samtalen til real madrid trøje børn de resultater, der næsten kan lamme Argentina.

Share:

Photoevents

No photo found

The Wall

No comments
You need to sign in to comment
advertisement